Print this page Generate PDF

Обавјештења и информације

Број читања: 17638
23. 03. 2020.

Обраћање Предсједника општине Шавник

Категорија: Новости
Објавио/ла: vladimir

 

Поштовани суграђани и суграђанке,

Свједоци смо да је појава корона вируса (цовид 19), драстично промијенила живот у Црној Гори, па и у нашој општини. Сви се питају колико ће ово трајати, како ће се завршити...Одговоре на ова питања не знам, али знам да имамо исти задатак и да морамо да га ријешимо заједничким снагама. Све је на нама, на сваком појединцу. Морамо да покажемо да смо дисциплиновани, саосјећајни и солидарни.
 
Стога вас позивам, да се строго придржавате мјера које је донио Национални координацион тим и Општински тим заштите и спашавања, као и мјера које ће бити донијете у будућности.
 
Останите у изолацији, држите дистанцу једни од других, поштујте препоруке Инститита за јавно здравље и наредбе Министарства здравља, сачувајте тако себе, своју породицу и читаву заједницу! То нам је једини лијек у овом тренутку и једини начин да сачувамо животе! А сваки живот је битан! Стога сваки појединац је одговоран за себе, своју породицу и друштво!
 
Једино на тај начин допринијећемо превазилажењу ове кризе и изаћи као побједници!

Увјерен сам да заједнички можемо то да учинимо, као што смо то показали мого пута до сада.
Локална самоуправа и јавне службе су ту да дјелују, да пруже подршку и помоћ у сваком тренутку, за све грађане Шавника, посебно оне најугроженије.
 
Драги суграђани и суграђанке,

Останимо дома!
 

Предсједник Општине, Влатко Вуковић