Print this page Generate PDF

Обавјештења и информације

Број читања: 974
19. 03. 2020.

ОД СЈУТРА У ФУНКЦИЈИ БЕСПЛАТНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА 069/121- 121

Категорија: Новости
Објавио/ла: vladimir

ОД СЈУТРА У ФУНКЦИЈИ БЕСПЛАТНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА 069/121- 121
И ВИБЕР ЗАЈЕДНИЦА ЗА ПОМОЋ И ПОДРШКУ ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ ШАВНИК ЗБОГ ПОЈАВЕ КОРОНА ВИРУСА

Општина Шавник је обезбиједила бесплатну телефонску линију и успоставила вибер заједницу како би се комуникација са грађанима одвијала свакодневно.

Бесплатна телефонска линија биће у функцији од сјутра.

Корисници Теленор мреже могу бесплатно ступити у контакт са представницима Општинског тима за заштиту и спашавање Општине Шавник, а корисници других мобилних мрежа, биће благовремено позвани након остављеног контакта.

Путем остављеног контакта грађани се могу информисати о свим дешавањима поводом новонастале ситуације изазване корона вирусом. Такође, путем наведене линије одвијаће се комуникација са самохраним старачким домаћинствима, лицима у стању социјалне потребе и лицима у самоизолацији, како би ангажовани волонтери и општински тим за заштиту и спшавање, у сарадњи са државним органима пружили сву неопходну помоћ уз поштовање предложених мјера за спречавање ширења и сузбијања корона вируса.

,,Позивам све грађане Општине Шавник да користе омогућени вид комуникације, јер свако лице које се обрати путем наведеног контакта добиће пуну подршку, како у смислу хитности, тако и пуног ангажовања Општинског тима за заштиту и спашавање Општине Шавник у циљу рјешавања настале потребе или проблема“, саопштио је Предсједник Општине Шавник.
 
069/121 -121
        

БЕСПЛАТНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА ЗА КОРИСНИКЕ ТЕЛЕНОР МРЕЖЕ